|

Alanya’da balıkçı barınağında yangın: Dört tur teknesi kül oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde balıkçı barınağında henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Kısa sürede hızla büyüyen yangında barınakta bulunan dört tur teknesi küle döndü.

07:22 - 16/08/2021 Pazartesi
Güncelleme: 07:29 - 16/08/2021 Pazartesi
IHA
3 teknenin küle döndüğü yangında alevlerin sıçradığı dördüncü tekne de kurtarılamadı.
3 teknenin küle döndüğü yangında alevlerin sıçradığı dördüncü tekne de kurtarılamadı.

Olay, Türkler Mahallesi’nde saat 23:30 sıralarında yaşandı. Balıkçı barınağında demirli halde bulunan Mehmet Erdoğan, Mustafa Ünal, Hasan Çavuşoğlu ve Menderes Akdemir’e ait teknelerden Mustafa Ünal’a ait Mozi 07 isimli teknede henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı.


Yangının başladığı teknenin diğer teknelere zarar vermemesi için ipi kesilerek liman içine sürüklenmeye çalışıldığı sırada diğer üç tekneye temas etmesi sonucu tekneler alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi arazözleri ile sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen Las King Kral, Mozi 07, Rinbov ve Bahar isimli tur tekneleri yanmaktan kurtulamadı.


Bir kişinin dumandan etkilendiği ve olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldığı yangının çıkış sebebi araştırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.




#Antalya
#Alanya
#Tur teknesi yangın
3 yıl önce