Yola fırlayan köpek yüzünden 6 araç birbirine girdi
12:01, 03/09/2026, Perşembe
DHA

Çarpmaya maruz kalan köpek kaza yerinde telef oldu.
Manavgat'ta yola aniden fırlayan köpeğe çarpan hafif ticari araç devrildi. Arkadan gelen diğer sürücülerin ani fren yapmasıyla ortalık savaş alanına döndü; 5 araç birbirine girdi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, gece saatlerinde D-400 kara yolunda adeta can pazarı yaşandı. Manavgat’tan Alanya istikametine seyir halinde olan bir hafif ticari araç, Karacalar Mahallesi mevkiinde aniden yola çıkan köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı devrildi.
Faciaya davetiye çıkardı
Devrilen aracı son anda fark eden arkadaki sürücüler çarpmamak için peş peşe frene bastı. Ancak takip mesafesinin korunamadığı yolda zincirleme kaza kaçınılmaz oldu ve 5 araç birbiriyle çarpıştı. Toplamda 6 aracın karıştığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çarpmaya maruz kalan köpek ise kaza yerinde telef oldu.

D-400'de kilometrelerce kuyruk oluştu
Kaza nedeniyle Manavgat-Alanya kara yolunda ulaşım kilitlendi ve uzun araç kuyrukları meydana geldi. Polis ve temizleme ekiplerinin yoldaki araçları kaldırması ve temizlik çalışmalarını tamamlamasının ardından trafikteki akış yeniden normale döndü.

Gündem
Trafikte motosiklet devri: 5 yılda yüzde 101 arttı

Gündem
Karşı şeride geçen otomobil otobüse çarptı

Gündem
Çanakkale Boğazı’nda sürüklendi: 12 metrelik tekne kurtarıldı

Gündem
Silivri açıklarındaki kazada batan geminin bulunduğu bölgede arama kurtarma sürüyor

Gündem
İskeleye değil faciaya kırdı