|

Sosyal medya 'İnce' esprilerle yıkıldı

"AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim" diyen Muharrem İnce'nin korktuğu başına geldi. AK Parti oyların neredeyse yüzde 50'sini alarak tarihe geçti. Vatandaşlar CHP'li vekile 'Ne zaman tavuk besleyeceksin' sorusunu yöneltti. Sanal alemde yapılan espriler ise kırdı geçirdi.

Yeni Şafak
10:22 - 3/11/2015 Salı
Güncelleme: 10:45 - 3/11/2015 Salı
Diğer

1 Kasım seçimlerinde CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce 'nin korktuğu başına geldi. 30 Mart seçimleri öncesi katıldığı bir televizyon programında, "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti, başka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde" diyen İnce, 1 Kasım'daki sandık devriminin ardından sessiz kalmayı tercih etti. Seçimin ardından "AK Parti yüzde 49 oy aldı. Muharrem İnce tavuk besleyecek mi? sorusu gündeme geldi. CHP'li İnce, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın en çok konuşulanlar listesinin başına yerleşti.




İNCE ESPRİLER...

Takvim'de yer alan habere göre, "Tavuk" çıkışıyla ilgili İnce'den henüz bir açıklama gelmezken, sanal alem "İnce" esprilerle çalkalandı. Kullanıcılar, İnce'ye "Tavuk ne zaman besleyeceksiniz?" sorusunu yöneltti. CHP'li vekil hakkında yapılan capsler ise herkesi gülmekten kırdı geçirdi.


İşte onlardan bazıları:


Yazık olacak tuvuklara...


Tavuklar seni bekliyor Muharrem...


İnce'nin eline düşme korkusuyla tavuklar toplu olarak intihar etti!


Sana tavuklar da emanet edilmez be adam...


Tavukların suçu ne gardaş!


Sana 10 tavuk da ben alacam. Güven bana kanki...


Bırak bu işleri...


Tavuklar isyan çıkarttı.


İnce, tavuk işine girecek diye tüm tavuklar stresten yumurtlamamaya başladı!


Tavuklar kuş gribine yakalandı!





#muharrem ince
#CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce
#muharrem ince tavuk beslerim
8 yıl önce