|

Terör karşıtı profesöre fişleme

ODTÜ'de PKK yandaşı 1100 akademisyene karşı hazırlanan bildiriye imza atan profesörün fotoğrafları okulun çeşitli yerlerine asıldı.

Yeni Şafak
17:15 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:45 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

1100 akademisyen ancak Kandil'de kaleme alınabilecek, "terör yandaşı" bir bildiriye imza attı. Düzenlediği saldırılarla bebekleri katleden terör örgütü yerine devleti suçlayan 1100 akademisyene katılmayan akademisyenler ise karşı bir bildiri hazırladı.



Hazırlanan bu bildiriye imza atan ODTÜ'lü bir profesör ise öğrencilerin hedefi haline geldi. ODTÜ'de görev yapan ve PKK diliyle hazırlanan bildiri yerine terör karşıtı bildiriye imza atan profesörün fotoğrafları afişe edilerek okulun çeşitli yerlerine asıldı.



Asılan afişlerde şu ifadeler yer aldı; "Akademisyenlerin linç kampanyasının bir parçası olan, bu bildiriye karşı AKP'li yandaş akademisyenler tarafından 'Türkiye için akademisyenler' başlıklı bir bildiri yayınlandı. Prof. Dr. ....... yandaşların hazırladığı 'Türkiye için akademisyenler' bildirisinin imzacılarından biridir"



Profösörün kapısına boyalı saldırı


PKK yandaşı ODTÜ'lü Öğrenci Kolektifi üniversitede görevli olan ve PKK yandaşı 1100 akademisyene karşı hazırlanan bildiriye imza atan profesörün çalışma odasının kapısına da boyalı saldırıda bulundular.











#ODTÜ
#hendekçi akademisyenler
8 yıl önce