Terörist başına 7 bin lira alıyordu

Yeni Şafak
13:31, 19/09/2017, SalıG: Güncelleme: 13:52, 19/09/2017, Salı
AA
Terörist başına 7 bin lira alıyordu
Adana'daki terör operasyonu

Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasındaki örgütün sözde emiri M.Ö'nün 2 bin dolar karşılığında örgüte eleman kazandırdığı iddia edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ'a eleman kazandıranlara yönelik daha önce 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında aranan 3 zanlıyı daha yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 zanlı, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler arasındaki örgütün sözde emiri M.Ö'nün 2 bin dolar karşılığında örgüte eleman kazandırdığı iddia edildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Eylül'de helikopter destekli operasyonda 3 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026