|

Bakan Bolat'ın babası Şevki Bolat Hakk'ın rahmetine kavuştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ile TÜMOSAN İcra Kurulu Üyesi Bülent Bolat'ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhum Bolat'ın cenazesi öğlen namazına müteakiben Zeytinburnu Merkez Efendi Camii’nden kaldırıldı.

Semih Bozkuş
20:52 - 21/02/2024 Çarşamba
Güncelleme: 16:41 - 22/02/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası vefat etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası vefat etti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve ailesinin acı günü.

Bakan Bolat, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, TÜMOSAN İcra Kurulu Üyesi Bülent Bolat ve iş adamı Hayri Bolat'ın babası Şevki Bolat, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Şevki Bolat'ın İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi.


Bakanlardan taziye mesajları

Şevki Bolat'ın vefatı sonrası Bakanlar da taziye mesajlarını paylaştı.

-Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Merhum Bolat'ın vefat haberini alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Mesajında Bolat ailesine baş sağlığında bulunan Bakan Göktaş, merhum Şevki Bolat'a da Allah'tan rahmet diledi.

-Adalet Bakanı Yılmaz Tunç

Şevki Bolat'ın vefatı sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da taziye mesajı paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Tunç, merhum Bolat'a Allah'tan rahmet; Bakan Bolat ve ailesine de bağ sağlığı diledi.

-Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin

Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Merhum Bolat'ın vefatını teessürle öğrendiğini ifade eden Bakan Tekin, Bakan Ömer Bolat ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'a baş sağlığı diledi.

Merhuma Allah'tan rahmet dileyen Tekin, "Mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

-Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı paylaştı.

Merhuma Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyen Bakan Yumaklı, "Mekânı cennet, makamı âli olsun." dedi.

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın babası Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınlayarak merhuma rahmet; ailesine ve sevenlerine de baş sağlığı diledi.

-İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

Şevki Bolat'ın vefatı nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da taziye mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, Bakan Bolat ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın babası Şevki Bolat'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

-AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

Bakan Bolat, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ile TÜMOSAN İcra Kurulu Üyesi Bülent Bolat'ın babası Şevki Bolat'ın vefatına ilişkin AK Parti'den de taziye mesajında bulunuldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şevki Bolat'a Allah'tan rahmet; Bolat ailesine ve yakınlarına da baş sağlığı diledi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Şevki Bolat için Zeytinburnu Merkez Efendi Camii'de cenaze töreni düzenlendi. Törende Bolat ailesi taziyeleri kabul etti.

Bolat'ın cenaze namazı, öğle vaktinde İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından kıldırıldı. Cenaze namazının ardından Ticaret Bakanı Bolat, törene katılanlara teşekkür etti.

Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı


Cenaze törenine, Bakan Bolat'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM eski başkanlarından İsmail Kahraman ve Mustafa Şentop, eski bakanlardan Süleyman Soylu, Nurettin Nebati, Adil Karaismailoğlu, Muammer Güler, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ile milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Türk Havacılık Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın yanı sıra iş dünyasından Yıldırım Demirören, Mehmet Cengiz, Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi ve Abdurrahim Albayrak da cenaze törenine katılan isimler arasında oldu.


Şevki Bolat'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Topkapı Çamlık Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.



#Şevki Bolat
#Ömer Bolat
#Ahmet Bolat
#Hayri Bolat
#Vefat
2 ay önce