|

Tiyatrocu Köse’den acı haber

Kadıköy'de trafik kazası geçiren tiyatro ve sinema oyuncusu İsrafil Köse'nin sağlık durumu muammaya dönüştü. Sanatçının 1,5 ay önce boşandığı eşi, Köse'nin öldüğünü duyurdu. Ancak daha sonra 'Köse yaşıyor' açıklaması yapıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 03:16 - 23/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Tiyatro oyuncusu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Kaza, önceki gün sabah 06.30 sıralarında Kadıköy Doktor Eyüp Aksoy Caddesi Ayrılıkçeşmesi durağı yakınlarında meydana geldi. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse, motosikletiyle seyir halindeyken park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarptı. Çarpmanın ardından devrilen motosikletle birlikte yaklaşık 30-35 metre sürüklenen Köse ağır yaralandı.



HERKESİN İNSANIYDI


Kaza anında kalbi duran sanatçıya önce olay yerindeki vatandaşlar, ardından gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Duran kalbi hastanede yeniden çalıştırılan Köse hemen yoğun bakıma alındı. Dün öğle saatlerinde bir açıklama yapılarak Beyin ve ciğerlerindeki ağır hasar olan sanatçının öldüğü öne sürüldü. Köse'nin menajeri Emin Albayrak, “Sabaha karşı 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti” dedi. Köse ile ağabey kardeş gibi olduklarını aktaran Albayrak, “Yıllarca her şeyimizi paylaştık. Hepimiz şu an şok içerisindeyiz. Herkes arıyor. Çünkü o herkesin insanıydı” diye konuştu.



HEYET KARAR VERECEK


Ancak sanatçının kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi iddiaları yalanladı. Köse'nin hayatını kaybetmediği, yoğun bakımda tedavisine devam ettiği bildirildi. Ortada bir bilgi kirliliği yaşandığını ifade eden ünlü oyuncunun arkadaşı oyuncu Çetin Altay, “İlk andan beri buradayım. Bilgi kirliliği dolaşıyor. Ölmedi dendi, öldü dendi. . Az önce başındaki doktorla konuştum. 'Heyet olarak karar vermemiz gerekiyor' dedi” şeklinde konuştu.



Eski eşi de kaybettik dedi





Sanatçının yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı Şengül Zeybek de Köse'nin öldüğünü açıklayanlar arasındaydib. Köse'nin, Kadıköy'deki Ayrılıkçeşme durağında kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramadığını, sağ şeritte ters istikamette park halinde duran taksi sürücüsünün açtığı kapıya çarptığını aktaran Köse, “Çok üzgünüm. Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Maalesef gülen adamımızı kaybettik” ifadelerini kullanmıştı.


#İsrafil Köse
#Ayrılıkçeşmesi
8 yıl önce