|

Eren'in annesinin ne gözyaşı ne de öfkesi dinmiyor: Onsuz geçen beşinci bayram, hala çıkıp gelecekmiş gibi bekliyorum

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017 günü bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas şehit olan Eren Bülbül'ün vefatının üzerinden beş bayram geçti. 'İyi ki varsın Eren' sloganlarıyla yaşatılan Eren'in annesi Ayşe Bülbül’ün ne gözyaşı ne de öfkesi hiç dinmiyor.

13:28 - 1/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 14:03 - 1/08/2020 Cumartesi
IHA
Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun mezarı başında.
Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun mezarı başında.

Tam üç yıl önce Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta şehit olan Eren Bülbül'ün vefatının üzerinden beş bayram geçti.

Anne Ayşe Bülbül'ün acısı dinmek bilmiyor. İlçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi’nde oğlunun mezarı başındaki evinde gözyaşı döküyor.



Eren çıkıp gelecekmiş gibi

Oğlunun şehit edildiği günü hiç unutamadığını belirten Bülbül “Ölümünün üzerinden geçen beşinci bayram. Hala sanki Eren çıkıp gelecekmiş gibi bekliyorum. O acı gün, olay günü gözümün önünden hiç gitmiyor. Benim oğlumun kanını akıtanlardan yüce Mevlam benim bu gözyaşlarımın bedelini inşallah öbür dünyada alacak. Benim yavruma el kaldıranlar utansın, elleri kırılsın” dedi.

PKK’nın peşinden gitmeleri benim boynumu büken

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Trabzon’da önceki gün Maçka ilçesine gelerek oğlunun mezarını ziyaret etmesi ile ilgili soruna soru üzerine ise Ayşe Bülbül, yaylada bulunduğu sırada ziyaretin gerçekleştiğini söyledi. Bülbül, ziyaretten kendisine bilgi verildiğini ancak yaylada ve rahatsız olduğu için mezarı başına gelemediğini belirterek “Gelsem İmamoğlu’nu dışlayacak değilim.

Görüşebilseydim bunları onun yüzüne soracaktım. Eren’i şehit edenler ile ilgili ne diyecekti ? Onu merak ediyorum” ifadelerini kullandı.


#Eren Bülbül
#Ayşe Bülbül
#Eren Bülbül'ün annesinin gözü yaşlı
4 yıl önce