|

Trafik magandası bir aileyi yok etti

Kayseri’de bir trafik magandasının sıkıştırdığı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen ambulansla çarpıştı. Kazada aynı aileden 2’si çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, ambulanstaki 2 kişi de yaralandı. Polis, kazaya yol açan ve son rakam grubu belirlenemeyen 38 KY plakalı beyaz otomobili arıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/03/2018 Salı
Güncelleme: 00:26 - 27/03/2018 Salı
Yeni Şafak
 Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir aracın sıkıştırdığı otomobilin ambulansla çarpışması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Katliam gibi kaza, önceki gece saat 23.30 sıralarında Kayseri-Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı’nda meydana geldi. Mustafa Üzüm’ün kullandığı 38 E 4730 plakalı otomobil, son rakam grubu belirlenemeyen 38 KY plakalı beyaz otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Otomobil, Ertan Dönmez idaresindeki cenaze taşıyan 41 BD 308 plakalı ambulansla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından her iki araçta da tam bir can pazarı yaşandı. Feci manzarayı gören sürücülerin ihbarının ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Mustafa Üzüm (29), otomobildeki aynı aileden Mehmet (36), eşi Zehra (29), çocukları Safiye Nur (6) ve Hamza (8) Soner Üzüm (21) feci şekilde can verdi.


POLİS BEYAZ ARAÇ PEŞİNDE

Yaralanan Ertan Dönmez ile ambulansta bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Görgü tanıkları, korkunç kazaya son rakam grubu henüz belirlenemeyen 38 KY plakalı beyaz renkli bir otomobilin yol açtığını öne sürdü. Polis, trafik magandasını yakalamak için alarma geçti. Bu arada İstanbul’dan Tunceli’ye götürülen ambulanstaki cenaze, yakınları tarafından alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Mehmet-Zehra Üzüm, çocukları Safiye Nur ve Hamza ile birlikte.

#Kayseri
#Maganda
#Kaza
6 yıl önce