|

TSK vurdu teröristbaşı Müslim tutuştu: Dünyadan yardım dilendi

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin sözde siyasi lideri Salih Müslim, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör unsurlarını yok etmek amacıyla gece yarısı başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekâtı ile ilgili panik dolu bir açıklama yaptı.

12:15 - 20/11/2022 Pazar
Güncelleme: 12:40 - 20/11/2022 Pazar
Diğer
Terör elebaşı Salih Müslim
Terör elebaşı Salih Müslim
Milli Savunma Bakanlığının gece saat 01.12'de
"Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!"
paylaşımıyla duyurduğu Pençe-Kılıç Hava Harekâtı kapsamında Suriye ve Irak'ın kuzeyinde yuvalanan terör kamplarına eş zamanlı operasyon başlatıldı. 160 kilometre derine inilen harekatta PKK/PYD'nin kontrolündeki birçok nokta vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mukavemet gösteremeyen PKK'lı teröristler güneye doğru kaçarken, terör yandaşları geceden bu yana çeşitli lisanlarda açıklama yaparak uluslararası kamuoyundan destek istiyor.

YARDIM DİLENDİ

Bunlara, Suriye PKK'sı YPG'nin illegal siyasi uzantısı PYD'nin sözde eşbaşkanı Salih Müslim de katıldı.

Paniklediği anlaşılan PYD elebaşısı, terör yandaşı bir ajansa konuşarak, Ayn-el Arab'tan Kandil'e kadar geniş bir sahada hedef alındıklarını söyledi. Türkiye'nin teröre karşı haklı operasyonu karşısında korkuya kapılan teröristbaşı Müslim, "Bütün dünya Türk devletinin vahşice saldırmasını görmeli ve ses çıkarmalıdır." diyerek diğer ülkelerden yardım istedi.

#salih müslim
#ypg
#tsk
#Pençe-Kılıç Hava Harekâtı
1 yıl önce