|

Tuzaklarında boğulacaklar

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehdi Eker​, geçtiğimiz gün PKK'lı teröristler tarafından etrafına bombalarla tuzak kurulduğu ortaya çıkan ailesinin kabrini ziyaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:29 - 11/09/2016 Pazar
Yeni Şafak
Ailesinin mezarını ziyaret eden Mehdi Eker'e Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile yüzlerce kişi eşlik etti.
Ailesinin mezarını ziyaret eden Mehdi Eker'e Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile yüzlerce kişi eşlik etti.

Türkiye'ye karşı hain tuzaklar kuran örgütlerin başarıya ulaşamayacağını vurgulayan Eker şunları söyledi: Bizim buraya geleceğimiz biliniyordu. Bizim canımız Allah'ın emanetidir.



KÜRTLÜKLE İLGİLERİ YOK


Allah bir gün, alacak, ne şekilde, hangi vesileyle, bir bombayla mı, bir hastalıkla mı. Ne şekilde alacaksa o alır, onun emanetidir. Ama masum çocukların, günahı olmayan kadınların hayatlarına kast etmek, çok canice, ahlaksızlığın ve şerefsizliğin duygusudur. Bunlar kurdukları hain tuzaklarında boğulacaklar. Başkalarının maşalığını yapıyorlar. Kürtlerle ve Kürtlükle bir ilişkileri yok. Bunların başkalarının maşalığını yaptıkları açıktır.







KATLİAM YAPACAKLARDI


Benim sekiz sene önce ebediyete göçmüş, buradaki herkesin bildiği tertemiz bir Anadolu Kürt kadının mezarının etrafını bombalarla döşemenin buradaki Kürt kardeşlerimde nasıl bir duygu uyandırdığını biliyorum. Burada asırlardır duran Şeyh Muhammed Türbesi var. Bu kadar din düşmanlığı, ancak hain örgüt ve mensupları tarafından yapılabilir. Sadece ben değilim, benim bütün akrabalarım, tanıdıklarım burada. Bu insanların ölümüne sebebiyet verecek bu şekildeki hain bir saldırı, bir katliam planıdır.








#Mehdi Eker​
#PKK
8 yıl önce