|

Ünlü iş adamı cinayetinde çelik yelek detayı

Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin'ini Beşiktaş'ta kurşun yağmuruna tutarak öldüren şüphelilere yönelik soruşturma önemli detaylara ulaşıldı. Şüphelilerin iş adamını önceden tanıdığı ve polis koruması olduğunu bildiği için saldırıda çelik yelek giydikleri ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:51 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:00 - 17/11/2018 Cumartesi
Diğer
Ali Rıza Gültekin
Ali Rıza Gültekin

İstanbul Beşiktaş Balmumcu'da bir apartmanın 4. katındaki dernekte Çarşamba gecesi kurşun yağmuruna tutularak öldürülen iş adamı Ali Rıza Gültekin cinayeti ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

ÇELİK YELEK GİYMİŞLER

Cinayete Büro ve Organize Şube ekiplerinin ortaklaşa yürütükleri soruşturmada şüpheliler Mustafa B.,Rıdvan D. ve Sergen G. oldukları belirlenmişti. Habertürk'te yer alan habere göre; Cinayeti araştıran polis, şüphelilerin olayda çelik yelek giydiklerini belirledi.

SİLAH VE ÇELİK YELEK BULUNDU

Şüphelilerin isimlerinin belirlenmesinin ardından bir çok adrese baskın düzenlendi.Şüphelilerle bağlantılı olduğu öğrenilen bir kahvehanede 2 silah ve çelik yelek ele geçirildi. Şüphelilerin olayda kullandığı düşünülen silahlar ve çelik yelek incelemeye alındı.

SALDIRGAN İŞ ADAMIYLA TANIŞIYOR

İş adamının şüphelilerle bağlantısı olup olmadığını incelemeye alan polis yeni bilgilere ulaştı. Şüphelilerden Mustafa B.'nin iş adamı ile birbirlerini tanıdıkları iddia ediliyor.İddiaya göre saldırgan iş adamının polis koruması olduğunu bildiği ve herhangi bir karşılık verilmesi durumuna göre çelik yelek giydikleri belirtiliyor.

#Ali Rıza Gültekin
#Crispino
#infaz
#cinayet
5 yıl önce
default-profile-img