|

Uyuşturucudan vergi alalım

Asgari ücretin 3 bin 100 lira olmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tuhaf bir vergi teklifi yaptı: Asgari ücretten hangi vergiyi alacaksın? Zaten vatandaş geçinemiyor. Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, kara parayla devleti dolandıranlardan vergi alacaksın.

00:00 - 23/12/2020 Çarşamba
Güncelleme: 00:12 - 23/12/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yine büyük bir gafa imza attı. Kılıçdaroğlu, uyuşturucu çetelerinden ve organ mafyalarından vergi alınması gerektiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin Meclis grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
  • Hükümetin vergi politikasına yönelik eleştirilerde bulunan CHP lideri, gündemde olan asgari ücret tartışmalarına farklı bir açıdan yaklaştı. Kılıçdaroğlu, verginin alınması gereken yerlerden alınmadığını söyleyerek uyuşturucu çetelerini ve organ mafyalarını işaret etti.
Kılıçdaroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun
“Sen vergiyi asıl alınması gereken yerlerden alacaksın. Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, kara parayla devleti dolandıranlardan vergi alacaksın”
diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri hem kendisini dinleyenler hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
#Uyuşturucu
#Vergi
#Kılıçdaroğlu
3 yıl önce