|

Vali yardımcısı adliyede yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve daha önce görevden uzaklaştırılan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, İzmir Adliyesi'nde gözaltına alındı. İlhan, Terörle Mücadele Şube ekiplerine teslim edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:01 - 20/09/2016 Salı
Yeni Şafak

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada daha önce görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan İlhan, İzmir Adliyesine gelişinde polis tarafından gözaltına alındı. İlhan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.



DİYARBAKIR'DA 30 GÖZALTI


Diyarbakır'da ise FETÖ'ye finans sağlayan 5 şirket ve ortaklarına yönelik operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Trabzon'da ise, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz'ün de aralarında bulunduğu 4 avukat gözaltına alındı. Şüpheliler emniyete götürüldü.


#FETÖ
#Paralel Devlet Yapılanması
8 yıl önce