|

Ya beka ya bela

MHP, yoğun bir şekilde 31 Mart seçimlerine hazırlanıyor. TBMM'nin ara tatile girmesinin ardından MHP tam kadro sahaya inecek.

Nur Banu Aras
04:00 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 02:49 - 11/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Milletvekilleri bölgelerinde adaylarla omuz omuza çalışacak. MYK ve divan üyeleri de bölgelere dağılacak. Önümüzdeki günlerde bölgeler için görevlendirmeler yapılacak. Milletvekili olmayan seçim bölgelerine kampanyada daha fazla önem gösterilecek. Bu doğrultuda MHP’nin milletvekili ile temsil edilmediği seçim çevrelerinde genel merkez yöneticileri adaylara destek için sahada olacak. Adaylarla beraber görevlendirilen isimler seçim çalışmalarına katılacak. Adayın her anında yanında olunacak.

Cumhur İttifakı'nın başarı sağlaması için çalışılacak. MHP yönetimi, seçim çalışmalarında kullanılacak afiş ve sloganları da belirliyor. 31 Mart'ta MHP sahada da beka konusuna vurgu yapacak. "Cumhur beka, zillet bela", "Ya beka ya da bela" sloganları kullanılacak.


  • Ülkü Ocakları’na yeni başkan
  • Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiriyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın 50. kuruluş yıl dönümünde Genel Başkanlığa Sinan Ateş getirildi. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1984'te doğan Ateş, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, yüksek lisans eğitimini ise aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde yaptı. Daha önce Ankara Ülkü Ocakları Üniversiteler Masası Başkan Yardımcılığı ile Ülkü Ocakları Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Ateş, 2007'den bu yana MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın danışmanlığını yapıyordu.

#MHP
#31 Mart
#Seçim
#Cumhur İttifakı
#Slogan
#Sinan Ateş
5 yıl önce