|

''Yanınızdayız'' mektubu

ABD''nin yeni Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD Büyükelçiliği''ne yönelik bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mustafa Akarsu''nun ailesine bir mektup göndererek üzüntülerini bildirdi. Kerry, aileye ''yanınızdayız'' mesajı verdi

Aynur Ekiz
00:00 - 12/02/2013 Salı
Güncelleme: 22:23 - 11/02/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
''Yanınızdayız'' mektubu
''Yanınızdayız'' mektubu

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD Büyükelçiliği''ne yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu''nun ailesine bir mektupla taziyede bulundu.

ABD Büyükelçiliği''ne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Musta Akarsu''nun ailesine ABD Dışişleri Bakanı John Kerry taziye mektubu gönderdi. ABD''nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone''nin ''kahraman'' olarak nitelediği güvenlik görevlisi Akarsu, terör örgütü DHKP-C''li Ecevit Şanlı''yı son anda farkederek üzerine atlayarak birçok kişinin hayatını kurtardı. Akarsu için ABD Başkanı Barack Obama da ''Kalbimiz Türkleri ve Amerikalıları korumak için hayatını kaybeden Mustafa Akarsu''nun ailesiyle'' dedi. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry de Akarsu''nun ailesine mektup göndererek, ''yanınızdayız'' mesajı verdi.

11 yıl önce