|

Yaraları el birliği ile saracağız

Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’yu ziyaret eden Başkan Yıldız, Bozkurt ve İnebolu ilçeleri ile köylerinde görev alan belediye ekibi ile biraraya geldi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yıldız, “Yaraları el birliği ile saracağız” dedi.

00:00 - 21/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 06:23 - 21/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçeleri ile köylerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçeleri ile köylerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından tüm Türkiye yaraların sarılması için seferber oldu. İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçeleri ile köylerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İlk olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Grup Başkanvekili Mahir Ünal, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve partililerle birlikte Bozkurt’u ziyaret eden Başkan Yıldız, bölgede incelemelerde bulundu.


BÖLGEDEKİ GÖREVLİ EKİPLERİ İLE BULUŞTU

  • Daha sonra İnebolu ilçesi ve köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ile de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Yıldız, afet bölgesinde faaliyetlerine devam eden Beyoğlu Belediyesi ekipleriyle de bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

‘YARALARI SARACAĞIZ’

Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Başkan Yıldız, “Kastamonulu kardeşlerime Beyoğlu halkının selamını getirdim. Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum örgütleri afetin yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. Yaraları el birliğiyle saracağız. Birlik ve dayanışma ile en kısa sürede bu günleri geride bırakacağız. Sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

#Kastamonu
#Bozkurt
#İnebolu
3 yıl önce