|

Yavru kediye eziyet eden 2 kişi serbest bırakıldı

Çanakkale'de yavru bir kediye koli bandı sararak eziyet ettikleri öne sürülen 2 genç ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. U.G. ile arkadaşı A.E.A., hayvanseverlerin tepkisi üzerine video çekerek özür dilemişlerdi.

Yeni Şafak
16:48 - 4/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:58 - 4/01/2017 Çarşamba
AA
İki genç, yavru kediye eziyet ettikleri görüntüyü sosyal medyadan paylaşmıştı.
İki genç, yavru kediye eziyet ettikleri görüntüyü sosyal medyadan paylaşmıştı.

Çanakkale'de, yavru kediye koli bandı sararak eziyet ettikleri ileri sürülen 2 genç, ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.



Koli bandıyla sardıkları yavru kediyi cep telefonu kamerasıyla görüntüledikten sonra bunu sosyal medya hesabından paylaşan U.G. ile arkadaşı A.E.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.



İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan 2 gence idari para cezası uygulandı.



Çanakkale'de, U.G. ve arkadaşı A.E.A'nın, kedi yavrusunu koli bandıyla bantladıktan sonra cep telefonu kamerasıyla çektikleri görüntüleri sosyal medyadan paylaşması, hayvanseverlerin tepkisini çekmişti.



İki genç, Çanakkale Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyelerinin savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülmüştü.



Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alınan yavru kedi, Aylin Yılmaz tarafından sahiplenilmişti.






#Kedi
#İşkence
7 yıl önce