|

Yeniden rüyalara sarıldılar

Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan FETÖ üyeleri, birbirleriyle gizli yoldan haberleşmeye devam ediyor. Son 5 yıllık süre zarfında pek çok örneğine rastlanan bu duruma bir yenisi daha eklendi.

Mustafa Sait Özkan
04:00 - 13/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 03:30 - 13/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu Osman Ekin'in kalem pile sarılmış bir şekilde hazırladığı not, cezaevinde görevli infaz koruma memuru tarafından bulundu. Ele geçirilen notta FETÖ üyelerinin örgütsel motivasyonlarını üst düzeyde tutabilmek için birbirleriyle geçmişte de yaptıkları gibi gördükleri rüyaları paylaştıkları görüldü.

TAHLİYELER BAŞLAYACAKMIŞ!

  • Notlarda şu ifadeler yer aldıyor: “Yeise düşmeyin tevekküle ihtiyaç var, çürüklerin sağlamlardan ayrılma sürecini yaşıyoruz. Ümitsizliğe düşmeyin. Allah her tarafı bir anda yemyeşil yapacak. Allahın lütfuna hazır olun. Ha bitti ha bitecek. Hazır olun. Arefe günlerini yaşıyoruz. Mahkemelerden yazı gelecek tahliyeler başlayacak. Silivri panayır haline dönecek.”

RÜYALAR NOTLARDA

Notlarda yer alan rüyalardan birinde “6 numaralıda 28 kişilik koğuşta 17 kişi yatacakken Peygamber efendimiz tarafından teheccüde kaldırılıyor. O anda sarsıntı oluyor. Sabah kalktıklarında kapılar açılınca bahçe duvarının yıkıldığını görüyorlar” dendi.

#FETÖ
#Silivri Cezaevi
#Osman Ekin
5 yıl önce