|

Yıldırım’dan Albayrak’a ziyaret

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Albayrak Medya Grubu’nu ziyaret etti. Yeni Şafak, TVNET ve Piri Medya’yı gezen Yıldırım, Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, yönetim kurulu üyeleri Nuri Albayrak ve Mesut Albayrak ile bir araya geldi.

Haber Merkezi
04:00 - 8/03/2019 Cuma
Güncelleme: 02:07 - 8/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Mesut Albayrak (Soldan 1), Nuri Albayrak (Soldan 2) , Ahmet Albayrak (Soldan 3) ve Binali Yıldırım (Soldan 4)
Mesut Albayrak (Soldan 1), Nuri Albayrak (Soldan 2) , Ahmet Albayrak (Soldan 3) ve Binali Yıldırım (Soldan 4)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Albayrak Medya’yı ziyaret etti. Yıldırım bizzat Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak tarafından karşılandı.


Yeni Şafak, TVNET ve Piri Medya’yı gezerek çalışanlarla selamlaşan Yıldırım ardından, Ahmet Albayrak’la bir görüşme gerçekleştirdi. Albayrak Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak ve Mesut Albayrak da görüşmede hazır bulundu. Ahmet Albayrak görüşmede Yıldırım’a grubun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Binali Yıldırım ise seçim çalışmaları ve projelerini anlattı.


Ziyarette Ahmet Albayrak Yıldırım’a vazo, Yıldırım ise Ahmet Albayrak’a kalem, Nuri Albayarak’a da tesbih hediye etti. Binali Yıldırım görüşmelerin sonrasında Ayşe Böhürler’in TVNET ekranları için hazırladığı Türk Kahvesi programına katılarak soruları cevapladı.

#Binali Yıldırım
#İBB
#Aday
#Albayrak Medya Grubu
#Yeni Şafak
#Piri Medya
#TVNET
#Ahmet Albayrak
#Nuri Albayrak
#Mesut Albayrak
5 yıl önce