|

Yılın annesi Ayşe Cambaz

15 Temmuz şehidimiz Mustafa Cambaz’ın annesi Ayşe Cambaz, 'Yılın Annesi' seçildi. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, anne Cambaz'a Menetler Köyü’ndeki evinde ödül plaketi takdim etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/03/2017 Salı
Güncelleme: 09:39 - 14/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Dernek, Cambaz'ın Batı Trakya'daki evini ziyaret etti.
Dernek, Cambaz'ın Batı Trakya'daki evini ziyaret etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehidi Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz'ın annesini, “Yılın Annesi Ödülü"ne layık gördü. Derneğin yönetiminde görev alan ve aralarında kadınların da bulunduğu bir grup Cambaz'ın Batı Trakya'nın Menetler Köyü'ndeki evini ziyaret ederek plaketini Cambaz'ın annesi Ayşe Cambaz'a takdim etti. Ziyaret sırasında Mustafa Cambaz'ın babası Ahmet Cambaz ve kardeşleri de hazır bulundu.





ŞEHİDİMİZLE GURUR DUYUYORUZ


Dernek üyeleri, Türkiye'nin özgürlüğü için canını feda etmekten çekinmeyen Mustafa Cambaz'ın annesini kutlayarak, “Cambaz'ın ismi tarihe altın harflerle geçecektir. O hem Türkiye'nin, hem de Batı Trakya'nın şehidi olmuştur" dedi. Derneğin Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif de “Şehidimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.


#Mustafa Cambaz
#15 Temmuz
7 yıl önce