|

Zindaşti hesaplaşması

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün 2014 yılında öldürülmesiyle ilgili olarak aranan İlhan Ünğan, İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki silahlı saldırıda öldürüldü. Zindaşti’nin kızına saldırıyı organize etmekle suçlanan Orhan Ünğan’ın avukatı Kudbeddin Kaya da 2017’de öldürülmüştü.

04:00 - 8/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 00:14 - 8/04/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
İlhan Ünğan, İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki silahlı saldırıda öldürüldü.
İlhan Ünğan, İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki silahlı saldırıda öldürüldü.

İstanbul Büyükçekmece’de İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün 2014’te öldürülmesiyle ilgili aranan İlhan Ünğan, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

İlhan Ünğan, dün Bağdat Caddesi’ndeki bir kafenin önünde bulunan arabasının yanında silahlı saldırıya uğradı. Ünğan olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ya da şüpheliler olay sonrasında kaçtı. Zindaşti’nin kızının öldürülmesiyle ilgili tek tutuklu sanık Orhan Ünğan’ın kardeşi İlhan Ünğan’ın eşi ve çocuğunun gözü önünde vurulduğu belirtildi.

Bölgede inceleme yapan polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Zindaşti’nin kızına saldırıyı organize etmekle suçlanan Orhan Ünğan’ın avukatı Kudbeddin Kaya da 2017’de öldürülmüştü.

#Orhan Ünğan
#Naci Şerifi Zindaşti
5 yıl önce