|

23 Nisan için her yer hazır

23 Nisan için AVM’ler ve oyun parkları hazırlıklarını tamamladı. Çocuk misafirlere unutulmaz bir bayram yaşatacak olan alışveriş merkezleri sürprizler hazırlarken, eğlence için meydanlara sahne ve oyun alanları kurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:05 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
AVM ve oyun parkları birbirinden ilginç sürprizlerle minik misafirlerini ağırlayacak.
AVM ve oyun parkları birbirinden ilginç sürprizlerle minik misafirlerini ağırlayacak.

Çocukların bayramı olan 23 Nisan için Türkiye çapında hazırlıklarını sürdüren AVM ve oyun parkları birbirinden ilginç sürprizlerle minik misafirlerini ağırlayacak.

AKASYA'DA MEYDAN ÇOCUKLARIN OLACAK

Akasya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutluyor. Çocuklar için özel olarak düzenlenen ilk etkinlik Eyüboğlu Korosu’nun vereceği konser olacak. Saat 14.00’da Akasya Meydan’da Eyüboğlu Eğitim Kurumları’nın öğrencilerinden oluşan koro ve orkestra, çocuklarla birlikte birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Çocukların bayramının bir diğer sürprizi de Maşa ve Koca Ayı olacak. Saat 15.00’dan sonra minik hayranlarıyla buluşacak olan sevimli karakterler, çocuklarla dans edip fotoğraf çektirecek. Etkinlik Akasya giriş katında gerçekleşecek. Akasya’nın bu yıl çocuklara bir diğer hediyesi ise İstanbul Modern Çocuk Atölyeleri olacak. Gerçekleşecek çeşitli sanat etkinliklerinde 29 Nisan Pazar gününe dek 4-10 yaş arası çocuklar sanatın birbirinden farklı dallarında yaratıcılıklarını keşfedecek.

6-10 yaş aralığındaki minik misafirler, her Cumartesi minyatür ve geometrik kuklalar yaparken, kullanılmayan nesneleri geri dönüştürerek farklı bir gezegende yaşayan hayali bir canlı tasarlayacaklar. Pazar günleri ise 4-6 yaş arası misafirler aileleriyle birlikte katılacakları atölyelerde, çamurlara form verecek, çizgi sanatını öğrenecek ve patates baskısı yapacak.

KİDZANİA'DA 1 HAFTA KUTLAMA YAPILACAK

Çocukların hayallerindeki meslekleri deneyimlediği KidZania, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şenliklerle kutlayacak. Festival tadında geçecek günde çocuklar mesleklerle tanışırken çevre, sürdürülebilirlik, finansal okur yazarlık, ekip çalışması, sorumluluk bilinci ve özgüven gibi önemli kavramları da öğrenecek. İnternet sitesinde 23 Nisan’da başlayacak indirimler ise hafta boyunca devam edecek ve 28-29 Nisan’da coşkuyla kutlanacak olan KidZania dördüncü doğum gününe kadar geçerli olacak. Her çocuğun hakkı olan KidZania’da 23 Nisan Pazartesi günü internet sitesinde başlayacak indirimler, hafta boyunca yüzde 23’ten yüzde 29’a artarak devam ederken, minik misafirler bayramlarında en eğlenceli ve renkli günü dünyanın ilk çocuklar ülkesinde geçirecek.

ODDBODSLAR AKBATI'YA GELİYOR

Akbatı AVM, 23 Nisan'da minik misafirlerine unutamayacakları bir sürpriz hazırlıyor. Hayranı oldukları Oddbods karakterleriyle eşsiz bir deneyim yaşayacak olan Akbatı’nın minik misafirleri; ritm ve sesin büyülü dünyası, notalar ve müzik aletleriyle tanışacak. 21-29 Nisan tarihlerinde özel olarak kurulacak alanda, minik müzisyenler kendi müzik aletlerini tasarlayıp, müzik dünyasının tüm inceliklerini öğrenme fırsatını yakalayacak. Etkinlik sonunda ise tasarladıkları müzik aletleriyle Oddboddslar eşliğinde şovlarını sergileme şansını bulacak çocuklar, bayramlarının tadını doyasıya çıkaracak. 12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik, 4 yaş ve üzeri çocuklar için zemin kat havuz önünde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

#Akbatı AVM
#23 Nisan
#Akasya AVM
6 yıl önce