|

3. kattan başına keçi düştü

Bursa'da evinin bahçesinde dolaşan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş’ın başına apartmanın 3. katının balkonunda tutulan kurbanlık keçi düştü. Tedavi altına alınan Karakaş’ın kafatasında iki yerde kırık olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
04:00 - 22/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:50 - 22/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Mehmet Sıttık Karakaş’ın kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.
Mehmet Sıttık Karakaş’ın kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.

Kurban Bayramı’nın en ilginç haberi Bursa’dan geldi. Yıldırım ilçesinde ailesiyle kurban kesimi için evlerinin bahçesinde bulunan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş telefonla konuşmak için dışarı çıkınca önünde bulunduğu apartmanın üçüncü katından başına keçi düştü.

Kanlar içinde yere yığılan Karakaş, yakınları ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası hızla kaçan keçiyi sahipleri iki sokak ötede buldu. Tedavi altına alınan Karakaş’ın kafatasında iki yerde kırık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HEMEN KESTİK

Keçinin sahibi Emrah Aktaş ilginç olayı şöyle anlattı: “Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zapt ettik. Çıkarttık terasa bağladık, keseceğimiz sırada ipten kurtuldu terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerinden aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Biz de keçiyi yakalayarak getirdik bu sefer kaçamadan kestik.”

#Mehmet Sıttık Karakaş
#Bursa
#Emrah Aktaş
6 yıl önce