|

Aamir Khan hayal kırıklığına uğradı

Türkiye'ye gelişi olay olan, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşan Aamir Khan, gişede umduğunu bulamadı. Dünyaca ünlü Hintli sinemacının filmi ilk üç günde 46 bin 508 kişide kaldı.

Yeni Şafak
09:37 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:29 - 25/10/2017 Çarşamba
Diğer
Aamir Khan, Türkiye'de 4 gün boyunca binlerce hayranıyla buluştu.
Aamir Khan, Türkiye'de 4 gün boyunca binlerce hayranıyla buluştu.

İki hafta önce İstanbul''a gelen dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Aamir Khan, Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ancak bu ilgi oyuncunun yeni filminde gişeye yansımadı. Habertürk'ün haberine göre, dünyaca ünlü Hintli sinemacının filmi "Secret Süperstar", vizyona giren 6 film arasında ancak 5. olabildi ve ilk üç günde 46 bin 508 kişide kaldı.

"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarıştı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un davetiyle İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Bollywood yıld ızı Aamir Khan, Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında ter döktü.

Hintli aktörün yarışmadan kazandığı ödülü mülteci çocukların eğitimi için bağışladığı öğrenildi. Heyecanlı anlara sahne olan 'Kim Milyoner Olmak İster?'in özel bölümü 14 Ekim akşamı ekrana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.



#Aamir Khan
7 yıl önce