|

Ağaoğlu'ndan skandal Taksim yorumu

İstanbul'da geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi üzerinde bir canlı bombanın kendini patlamasıyla 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. Terör saldırısının gerçekleştiği noktaya birçok kişi karanfil bıraktı. İstiklal'e giderek gül bırakan işadamı Ali Ağaoğlu'nun skandal "Millet fakir karanfil bırakıyor, ben gül bırakıyorum" ifadeleri ise büyük tepki gördü.

Yeni Şafak
16:05 - 23/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:13 - 23/03/2016 Çarşamba
Diğer

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen terör saldırısının ardından Ali Ağaoğlu, eşi ve oğluyla birlikte İstiklal Caddesi üzerindeki olay yerine giderek, kırmızı gül bıraktı.



En Son Haber'de yer alan habere göre olayın ardından bugün konuya değinen Ağaoğlu, İstiklal Caddesi'ne gittiği günü anlatarak "Benim için güzel bir nostalji oldu, 15 yıldır gitmemiştim İstiklal Caddesi'ne.. Millet fakir karanfil bırakıyordu, ben gül bıraktım" diyerek espri yaptı.



Ağaoğlu, "O gün ortanca hanımın doğum günü vardı, boğaza yemeğe götürecektim. Bir anda aklıma geldi, hanımı ve oğlumu aldım. 15 senedir İstiklal Caddesi'ne gitmemiştim, güzel bir nostalji oldu. Gittim, olay yerinin olduğu yere millet fakir karanfil bırakıyordu ben gül bıraktım" dedi.



Konuşmanın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte pek çok kişi ünlü iş adamına tepki gösterdi.


















#Ali Ağaoğlu
#İstiklal Caddesi
#Taksim
#karanfil
#gül
#yorum
#fakir
8 yıl önce