|

AGD Kayseri'de Sakal-ı Şerif heyecanı

Anadolu Gençlik Derneği Hanımlar Komisyonu tarafından Kutlu Doğum Haftası ve mübarek üç aylar başlaması sebebiyle Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) Sakal-ı Şerif'i ziyarete sunuldu.

Yeni Şafak
15:44 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 12:46 - 3/05/2015 Pazar
Yeni Şafak

Programın yapılacağı salonu süsleyen hanımlar, misafirleri kapıda gül suyu ve lokum ikram ederek karşıladı. Program sonunda açıklamalarda bulunan dernek yetkilileri, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Anadolu Gençlik Derneği olarak düzenlediğimiz programlardan biri olarak Sakal-ı Şerif ziyareti yapılıyor. Bu gün sabahın erken saatlerinden platformu yerleştirdik ve Resulü Ekrem Efendimizin Sakal-ı Şerifini halkımızın ziyaretine sunduk. Amacımız, şüphesiz peygamberimizi hatırlamak, hatırımıza getirmek, onu yad etmek onun sevdasını onun sevgisini bir birimize hatırlatmaktır. Allah razı olsun milletimiz Peygamber Efendimizi çok seviyor. Bizde salavatı şerifelerle, Peygamber Efendimize salatu selam okuyarak, dualarla Sakal-ı Şerif ziyaretini başlattık” dedi.



Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen yaşlı, genç onlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Sakal-ı Şerif'e dokunabilmek için sıralarını bekledi. Sakal-ı Şerif'i gören bazı vatandaşlar duygulandı ve gözyaşı döktü.



Sakal-ı Şerif'i ziyaret eden vatandaşlar böyle bir imkanın oluştuğu için çok memnun olduklarını belirttiler.



#AGD
#Anadolu Gençlik Derneği
#Sakalı Şerif
9 yıl önce