|

Ahmet Kural: Gerekli dersi çıkardım ve psikolojik yardım alacağım

Şarkıcı Sıla'yı darp ettiği öne sürülen Ahmet Kural’a yöneltilen sorulara, oyuncunun avukatından cevap geldi. Kural'ın avukatı, "Gerekli dersleri çıkardım. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım’ kapsamında yeni yol çiziyor. Psikolojik bir yardım almadı ama şimdi profesyonel yardım temelinde başlangıç yapmayı düşünüyor" dedi.

Yeni Şafak
10:59 - 9/11/2018 Cuma
Güncelleme: 11:18 - 9/11/2018 Cuma
Diğer
Ahmet Kural'ın avukatı oyuncu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Ahmet Kural'ın avukatı oyuncu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kural, adliyeye gelerek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade vermişti. Adliye çıkışı açıklama yapan Ahmet Kural, büyük bir gafa da imza atmıştı.

Haksızlığa uğradığını ve bundan dolayı acı çektiğini söylemek isteyen Ahmet Kural, yanlışlıkla haksız olduğunu ifade etmişti. Ahmet Kural’a yöneltilen sorulara, oyuncunun avukatı cevapladı.

Psikolojik yardım alacak

Hürriyet'in haberine göre, "Bugüne kadar hiç psikolojik yardım aldın mı? Almayı düşünüyor musun?" sorusuna cevap olarak Ahmet Kural'ın avukatı şöyle cevapladı:

  • “Açıklamasında belirttiği ‘Gerekli dersleri çıkardım. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım’ kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.”
#Ahmet Kural
#Psikolojık tedavi
#Sıla
#Sanatçı
#Oyuncu
5 yıl önce