|

Ahmet Kural özür diledi

Sıla Gençoğlu dün adliyeye gidip ünlü oyuncu Ahmet Kural'ı kendisini dövüp ölümle tehdit ettiği için şikayet etti. Ardından olayı yalanlayan ve çok üzgün olduğunu söyleyen Ahmet Kural bugün bir açıklama daha yaparak, "Kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duyamayacaksınız. Ne olursa olsun, böyle bir olayın bir tarafı olduğum için, başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum" dedi.

Yeni Şafak
15:15 - 2/11/2018 الجمعة
Güncelleme: 15:30 - 2/11/2018 الجمعة
IHA
Ahmet Kural
Ahmet Kural

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden şarkıcı Sıla Gençoğlu, savcılığa başvurup hakkında korunma talep etti. Dövüldüğünü ve ölümle tehdit edildiğini söyleyen Sıla Gençoğlu'nun açıklamalarından sonra Ahmet Kural da açıklama yaptı. Tüm kadınlardan özür dileyen Kural şu ifadeleri kullandı:

"Dün konuyla ilgili kısa bir açıklama yapmış, tüm yaşananlar yargıya vereceğim ifadede anlatacağımı söylemiştim. Öyle de yapacağım. Çok sevmiş, sevdiğini gördüğünde gözleri patlamış bir insan olarak, kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duyamayacaksınız. Benimle ilgili amacını aşan ifadeler, gerçek olmayan şeyler söylenmiş olsa da benden kötü sözler işitmeyeceksiniz. Ben çok üzgünüm. Bunu yaşadığım için, kadına şiddetle anıldığım için, böyle bir konunun parçası olmaya imkan verdiğim için...

Kadına şiddet konusundaki toplumda oluşan hassasiyeti, saygı ile karşılıyorum. Bu olaydan ben de birçok ders çıkardım. Hayatımın bundan sonrasında da çıkardığım bu derslerin gereğini yerine getirmek için çalışacağım. Bu yüzden ilk etapta bu gereklere odaklanacağım. Türkiye'ye örnek gösterilen bir aşkın parçası iken, bu aşkın aktörleri, bu şekilde gündeme geldik. Bu ilişkiye ve Sıla'ya karşı saygımdan, bizi sevenlerin bu ilişkiye verdiği değere hürmetimden, olayın detaylarını resmi makamlar dışında paylaşmayacağım. Sevgiye, doğruluğa ve insanların vicdanında iyi şeyler birikeceğine inancımı hiçbir zaman kaybetmeyeceğim."

#Ahmet Kural
#Sıla
٪d سنوات قبل