Ali Dede: Kızım evimiz yandı nereye gideceğiz?

Yeni Şafak
17:29, 01/01/2019, SalıG: Güncelleme: 17:39, 01/01/2019, Salı
AA
Ali Dede: Kızım evimiz yandı nereye gideceğiz?
Ali Meşe, yangın esnasında yaşadıklarını ve kedisini kurtarma hikayesini ilk kez anlattı.

Anadolu Ajansı'nın yılın fotoğrafları oylamasında yaşam kategorisinde birinci olan "Ali Dede ve Kedisi" fotoğrafında yer alan Ali Meşe, duygularını ifade etti. Kendisine oy verenlere teşekkür eden Ali Meşe, yangın esnasında yaşananları, "Alevler evin içinde dağıldı. Evin kapısına geldiğimde kedinin sesini duydum. 'Kızım gel gel' diye diye yanıma çağırdım. Dışarıda yangını izlerken kedi kucağımdaydı. 'Kızım evimiz yandı nereye gideceğiz?' dedim" sözleriyle anlattı. Birkaç ay önce yeni evine taşınan Ali Meşe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ve dua etti.

Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında "yaşam" kategorisinde birinci olan "Ali Dede ve Kedisi" fotoğrafında yer alan Ali Meşe, yaptığı açıklamada, kedisi ve kendisine oy verenlere teşekkür etti. Kolonya şişesinde bulunan benzini sobanın içine dökmesi sonucu çıkan yangından kedisi ile birlikte zorlukla kurtulduğunu anlatan Meşe, şunları kaydetti:

  • "Benzini sobaya damlatınca bir anda yangın çıktı. Alevler evin içinde dağıldı. Evin kapısına geldiğimde kedinin sesini duydum. 'Kızım gel gel' diye diye yanıma çağırdım. İlk önce camın önüne çıktı. Daha sonra omzuma atladı. Ayakkabılarımı bile giyemeden çoraplarımla dışarı kaçtım. Dışarıda yangını izlerken kedi kucağımdaydı. 'Kızım evimiz yandı nereye gideceğiz?' dedim."
https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/01/05/39/resized_c9f85-1718_tur_picture_20190101_17283451_17283449.jpg
Ali Dede: Cumhurbaşkanımıza Allah sağlıklı ömür versin

Meşe, yangından sonra devletin kendisine yardım ettiğini anlatarak, "Cumhurbaşkanımıza Allah sağlıklı ömür versin. Devletin bize çok yardımı oldu. Devlet yardım etmeseydi bizim halimiz ne olurdu? Devletten Allah razı olsun. Çok güzel bir ev yapmışlar. Evi yapıp içini de döşemişler" ifadelerini kullandı.


https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/01/05/32/resized_9f41f-61c2d480thumbs_b_c_343c8431e40a7d437e828e3b77779820.jpg

Fotoğrafı çok beğendim

AA tarafından düzenlenen yılın fotoğrafları oylamasında kedisi ile olan fotoğrafına oy verenlere teşekkür eden Meşe, "Fotoğrafı çok beğendim. Görenler de beni beğenmişler. Allah razı olsun onlardan. Beni akıllarından çıkarmasınlar, beni hep hatırlasınlar." diye konuştu.

Fotoğrafına oy veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da şükranlarını ileten Meşe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini, onu yakından görmek istediğini sözlerine ekledi.



"Cumhurbaşkanımızın oy vermesi hoşumuza gitti"

Ali Meşe'nin oğlu Ahmet Meşe de babasının fotoğrafının birinci olmasına sevindiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Babam da çok sevindi. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı beğenerek oy vermesi çok hoşumuza gitti. Babam zaten daima Cumhurbaşkanımıza dua ediyor. Fotoğrafa oy verenlere çok teşekkür ederiz. Hepsinden Allah razı olsun. Devamlı babamı gördükleri zaman hüzünleniyorlar, ağlıyorlar. Bunları duyuyorum."

Başlıklar :Ali Meşe
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026