|

Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş için duygulandıran mesaj: Başlayacağım bir yerden ama...

Ünlü şarkıcı Alişan, koronavirüs nedeniyle vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için duygulandıran bir mesaj paylaştı. Kardeşiyle olan bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Alişan, "Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum" dedi. İşte Alişan'ın o paylaşımı...

13:49 - 27/07/2021 Salı
Güncelleme: 14:04 - 27/07/2021 Salı
Yeni Şafak
Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş
Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş

Koronavirüse yakalanan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş tüm tedavilere rağmen 20 günün sonunda 21 Temmuz Çarşamba günü hastanede vefat etmişti.

Kardeş acısıyla sarsılan Alişan sevdiklerinin desteğiyle zorlu süreci atlatmaya çalışıyor. Sık sık kardeşinin mezarına gidip dua eden ve duygularını sosyal medyada paylaşan ünlü türkücü çekildikleri bir fotoğrafı daha paylaştı.

Duygu yüklü mesajda kardeşi Selçuk Tektaş’a olan özlemini dile getiren ünlü türkücü şu ifadeleri kullandı:
"Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…."

MEVLİT OKUTACAK

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş için bugün mevlit okutacağını sosyal medya hesabından duyurdu:

"Merhum kardeşim Selçuk Tektaş’ın 7. gecesi sebebiyle mevlit programımız 27.07.2021 Salı günü akşam namazından sonra Teşvikiye Camii’nde yapılacaktır."




#Alişan
#Selçuk Tektaş
#vefat
#mesaj
#paylaşım
#magazin
#koornavirüs
3 yıl önce