|

Apartman bahçesinde tilki yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, apartmanın bahçesine giren tilki, İnegöl Belediyesi Bakım Merkezi ekipleri tarafından yakalandı. Tasmalı olan tilkinin veteriner tarafından bakıldığı ve iş yerinin açık unutulan camından kaçtığı belirlendi.

Yeni Şafak
10:21 - 10/11/2015 Salı
Güncelleme: 10:25 - 10/11/2015 Salı
DHA

Orhaniye Mahallesi Yakut Sokak'taki apartman sahibi Mehmet Bayram, binanın bahçesinde tasmalı bir tilki ile karşılaştı. Bayramın haber vermesi üzerine İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi ekipleri geldi. Ekiplerin yakalamak istediği tilki kaçtı. Bahçede ekiplerin yanı sıra çevredekiler de tilkiyi yakalamak için uğraş verdi. Ekiplerden ürken tilki, bahçedeki kameriyenin çatısına çıktı. Ekipler tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirilen tilki yakalandı.



Tilkinin yakalandığını duyan sahibi olduğu iddia eden Veteriner Hekim Kaya Giray, hayvanı görevlilerden aldı. Tilkinin 2 aylıkken çocuklar tarafından yakalanarak muayeye getirildiğini aktaran Kaya Giray, "Tedavisi yapıp doğaya saldık. Fakat yeniden iş yerimize geldi. İş yerimizden gitmeyince biz de beslemeye başladık. Sabah saatlerinde iş yerinin camından çıkıp kaçmış sağ olsun ekipler yakaladı" dedi.


#tilki
#arama kurtarma
#Bursa
8 yıl önce