|

Ayşe Arman nasıl 'morardıklarını' yazdı

Daha önce HDP'ye olan desteğini yazan Hürriyet yazarı Ayşe Arman, seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyetsizliği köşesine taşıdı. Tamamen farklı bir Türkiye hayal ettiğini belirten Arman, "Gerçekten de büyük başarı. Ülkenin yüzde 50'sini morartan bir başarı. Yüzde 50 ne demek? Gümbür gümbür tek parti demek.." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:57 - 3/11/2015 Salı
Güncelleme: 11:05 - 15/09/2017 Cuma
Diğer
Ayşe Arman
Ayşe Arman
7 Haziran seçimlerinin ardından HDP'ye İzmir'den oy çıkmasına çok sevinen Ayşe Arman, 1 Kasım seçim sonuçlarından duyduğu rahatsızlığı yazdı. 1 Kasım seçimlerinde Singapur tatilini yarıda kesip oy kullanmaya gelen Hürriyet yazarı Arman, seçim sonuçlarından memnun olmadığını bu günkü köşesinde kaleme aldı.

Sonuçların yüzde 50'yi morartan bir başarı olduğunu söyleyen Arman, "Ben tamamen farklı, bambaşka bir Türkiye hayal ediyordum" dedi ve twitter'ın sandığı kadar da etkili olmadığını gördüğünü söyledi. Arman, şu ifadeleri kullandı;

Bambaşka bir Türkiye hayal ediyordum

"Ben onlar gibi düşünmüyorum. Hayat görşüm tamamen farklı. Ben bambaşka bir Türkiye hayal ediyordum. Ama olmadı. Onların başarısı bu. Gerçekten de büyük başarı. Ülkenin yüzde 50'sini morartan bir başarı. Yüzde 50 ne demek? Gümbür gümbür tek parti demek..

Kendi kalemizde tek kale maç yapıyormuşuz

Sosyal medyanın da özellikle Twitter'ın zannettiğim kadar etkili olmadığını gördüm. Bir hayal kırıklığım da bu. Daha etkili sanıyordum. Öyle değilmiş. Biz kendi sahamızda tek kale maç yapıyormuşuz."
#ayşe arman
#hürriyet yazarı
#1 kasım seçim sonuçları
8 yıl önce