|

Ayşen Gruda'nın vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ayşen Gruda, dün vefat etmişti. Torunu Emre Gruda, anneannesinin ölümüyle ilgili açıklama yaparak vasiyetini açıkladı. Emre Gruda, "Anneannem halkıyla beraber uğurlanmak istiyordu. Bütün o kucakladığı, sevgiyi yaydığı, sevgiyi kattığı, beraber yaşadığı o nesil, her Türk insanıyla beraber olmak istedi ve son dileği buydu, bu şekilde uğurlanmaktı" dedi.

Yeni Şafak
12:24 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 12:24 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Ayşen Gruda'nın cenazesi Cuma günü Zincirlikuyu Cami'nden kaldırılacak.
Ayşen Gruda'nın cenazesi Cuma günü Zincirlikuyu Cami'nden kaldırılacak.

Tiyatro ve sinema oyuncusu, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ayşen Gruda, dün tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybetmişti. Ayşen Gruda'nın torunu Emre Gruda, anneannesinin vasiyetiyle ilgili açıklamada bulundu.

Gruda: Türk halkı beni nasıl gömeceğini bilir

Anneannesi Ayşen Gruda'nın cenazesinin Cuma günü Zincirlikuyu Cami'nden kaldırılacağını belirten Emre Gruda, "Hepimizin başı sağ olsun" diyerek anneannesi Gruda'nın son isteği ve vasiyetini şu şekilde açıkladı:

"Anneannemi kaybettim. Türk halkı da evinden annesini kaybetti. Her evden her aileden biri eksildi. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimize uzun ömürler, güzel hayatlar, sevgiyle, saygıyla geçecek uzun ömürler diliyorum. Halkıyla beraber uğurlanmak istiyordu. Bütün o kucakladığı, sevgiyi yaydığı, sevgiyi kattığı, beraber yaşadığı o nesil, her Türk insanıyla beraber olmak istedi ve son dileği buydu, bu şekilde uğurlanmaktı."

  • Ayşen Gruda vefat etmeden önce, ''Vasiyete gerek yok. Bu halk beni nasıl gömeceğini iyi bilir'' demişti.


#Ayşen Gruda
#Vasiyet
#Yeşilçam
5 yıl önce