|

Bahçeli'den Harran Belediye Başkanı Özyavuz'a büyük jest: Klasik otomobilini hediye etti

MHP lideri Bahçeli, Harran Belediye Başkanı Özyavuz'a büyük bir jestte bulunarak klasik otomobillerinden birini hediye etti. Mahmut Özyavuz, yaptığı açıklamada, "Bu kıymetli hediyeye gözümüz gibi bakacağımızı bilmenizi isterim. İnşallah sizden bize armağan edilen bu klasik araba evlatlarımızdan torunlarımıza kadar manevi değeri çok yüksek bir hatıra olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.

20:03 - 11/02/2020 Salı
Güncelleme: 20:14 - 11/02/2020 Salı
AA
Mahmut Özyavuz
Mahmut Özyavuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobillerinden birini Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a hediye etti.

Özyavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli'nin varlığı ve desteğiyle her daim yanlarında olduğunu bildirdi.



Bahçeli'nin bugün kendisini manevi bir hediye ile şereflendirdiğini ifade eden Özyavuz, şunları kaydetti:

  • "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli'nin destekleri ve değerli hemşehrilerimin teveccühleri ile belediye seçimlerine girdim ve Allah'ın izniyle güvenlerini boşa çıkarmadık. Bugün bizlerin tekrar onore edildiği bir gün olmuştur.
    Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kendisi için çok kıymetli olan, gözünden sakındığı klasik arabasını bize hediye etmiş, Özyavuz ailesini yeniden onurlandırmış ve duygulandırmıştır.
    Bu kıymetli hediyeye gözümüz gibi bakacağımızı bilmenizi isterim. İnşallah sizden bize armağan edilen bu klasik araba evlatlarımızdan torunlarımıza kadar manevi değeri çok yüksek bir hatıra olarak kalacaktır."

#Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz
#klasik otomobil
#MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
4 yıl önce