|

Balığın sıkıştığı yer görenleri şaşırttı

Avusturya'nın doğu kıyılarında sualtı fotoğraf çekimi yapan Tim Samuel, doğada rastlanması çok zor bir manzaraya tanıklık etti. Şeffaf bir denizanasının içinde sıkışıp kalan sarı bir balığın yüzünden çaresizlik okunuyordu.

Yeni Şafak
14:52 - 8/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:59 - 8/06/2016 Çarşamba
Diğer
Avusturya'da denianasının içine sıkışan sarı bir balık, sualtı fotoğrafçılarının nadir bir keşfi oldu.
Avusturya'da denianasının içine sıkışan sarı bir balık, sualtı fotoğrafçılarının nadir bir keşfi oldu.

Avusturya'nın doğu kıyılarındaki Byron Bay bölgesinde dalış yapan sualtı fotoğrafçısı Tim Samuel ve Franny Plumridge, çok nadir görülebilecek bir sahneye tanıklık ettiler.



Şeffaf bir denizanasının içinde sıkışıp kalmış sarı bir balığı fark eden Tim Samuel, bu nadir anı fotoğraflayarak instagram hesabında paylaştı.





Sualtı fotoğrafladığı bunca yıl boyunca buna benzer hiçbir sahne göremediğini söyleyen Samuel, CNN'e verdiği demeçte denizanasını ve balığı 20 dakika boyunca seyrettiğini açıkladı. Seyrettiği sırada tanık olduklarını ise “Balığın kuyruğu denizanasının karnından dışarı uzanıyordu, böylece denizanasını ileri doğru ittirebiliyordu. Balık denizanasının dengesini bozuyordu ve onu bir yandan diğerine sürüklüyordu Bazen de ikili hareket etmeyi bırakıyordu.” şeklinde anlattı.



“Onları özgür bırakmayı düşündüm tabii ki” diyen Samuel, sözlerine “ancak daha sonra doğaya hiç karışmamaya karar verdim” diyerek noktaladı.


#Avusturya
#Balık
#Denizanası
#Fotoğraf
8 yıl önce