|

Barış Manço unutulmadı

1999 yılında Moda'daki evinde kalp krizi geçirip hayata gözlerini yuman Barış Manço, ölümünün 18'inci yılında Caddebostan Kültür Merkezi'nde anıldı. Yaklaşık 2 bin Barış Manço hayranının katıldığı gecede adeta izdiham yaşandı.

Yeni Şafak
10:55 - 3/02/2017 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 3/02/2017 Cuma
Diğer
Doğukan Manço, İnci Manço ve Batıkan Manço.
Doğukan Manço, İnci Manço ve Batıkan Manço.

Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Barış Manço anma gecesinde; manevi babası Muhuttin Kocataş, kız kardeşi İnci Manço ve oğulları Batıkan-Doğukan Manço yerlerini aldılar. Usta sanatçının eşi Lale Manço ise Amerika'da olduğu için anma gecesine katılmadı. Manço'nun üvey babası Muhuttin Kocataş, "Barış'ımızı çok özlüyoruz. O bizlerin gururu. Torunlarımız da bu gururu devam ettiriyor" dedi.



Kız kardeşi de geceye katıldı


Barış Manço'nun kız kardeşi İnci Manço, "Barış'ı çok özledim. Yeğenlerimle birlikte, Barış'ı kendi sesiyle anıyoruz. Ailemizi hep bir arada görmek mutluluk verici" ifadelerini kullandı. Hürriyet'in haberine göre; Barış Manço'nun oğulları Batıkan ve Doğukan Manço ise "Gördüğünüz gibi binlerce kişi babamızı anmak için buraya geldi. Hep birlikte 18'inci yılında da, daha sonra da onu ve şarkılarını anacağız" açıklamasını yaptılar.




#Barış Manço
#Lale Manço
#Doğukan Manço
#Batıkan Manço
#Moda
#Caddebostan Kültür Merkezi
7 yıl önce