|

Basit belirtilerin sebebi şoke etti

Karnındaki şişlik bir türlü geçmeyen 2 yaşındaki Lottie Woods-John, hastaneye kaldırılınca karnında karpuz büyüklüğünde tümör ortaya çıktı. Anne Charlotte, kızının midesinde bir virüs olduğun düşünerek 3 gün bekledi. Hastaneye gidince korkunç gerçekle yüzleşen anne, belirtileri göz ardı ettiği için kendini hiçbir zaman affetmeyeceğini söyledi. Küçük kız, 13 operasyon geçirdi.

Yeni Şafak
15:02 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:33 - 7/12/2016 Çarşamba
Diğer
Doktorlar, 2 yaşındaki minik kızın iyileşme oranının yüzde 40 olduğunu söyledi.
Doktorlar, 2 yaşındaki minik kızın iyileşme oranının yüzde 40 olduğunu söyledi.

Midesinde mikrop olduğu zannedilen 2 yaşındaki Lottie Woods-John, karnındaki şişlik sebebiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra nadir görülen bir çocukluk çağı kanseri olan nöroblastom teşhisi konuldu. Basit bir virüs olduğunu düşünen anne Charlotte, Lottie'nin karnındaki şişlik 3 gün boyunca geçmeyince hastanenin yolunu tuttu. Doktorlar, küçük kızın karnında karpuz büyüklüğünde tümör olduğunu tespit etti. Charlotte, evdeki herkesin midesinde virüs olduğu için Lottie'ye de bulaştığını düşündü. Ancak gerçek çok daha korkunçtu. 35 yaşındaki anne, semptomları göz ardı ettiği için kendini hiç bir zaman affetmeyeceğini söyledi.



Sürekli gözetim altında tutuluyor


Daily Mail'in haberine göre; kanser teşhisi konulan küçük Lottie, hastaneye yatırılarak gerçekleştirilen 13 operasyonla karnındaki tümörün çoğu alındı. Tümör, karaciğerine çok yakın olduğu için tamamının alınması risk taşıyor. Doktorlar kanseri yenmesi için %40 ihtimal veriyor ancak %85 ihtimalle nüksedecek. Hala kemoterapi gören 2 yaşındaki küçük kız, 24 saat gözetim altında tutuluyor.










#Lottie Woods-John
#Kanser
7 yıl önce