|

Behzat Gerçeker'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

ENBE Orkestrası'nın şefi müzisyen Behzat Gerçeker, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili konuştu. Mehmetçiğe moral konseri vereceklerini söyleyen Gerçeker, "Cumhurbaşkanımız'ın bunu bir noktaya getireceğine inanıyorum, duruşundan dolayı Cumhurbaşkanımız ile gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yeni Şafak
10:21 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 10:31 - 13/03/2018 Salı
Diğer
Behzat Gerçeker, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iligli övgü dolu sözler sarf etti.
Behzat Gerçeker, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iligli övgü dolu sözler sarf etti.

ENBE Orkestrası'nın şefi olan Behzat Gerçeker, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Devam eden Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili konuşan Gerçeker, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile duruşundan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Sabah'ın haberine göre, Behzat Gerçeker şunları söyledi:

  • "Müzikle insanların kalplerine dokunan bir iş yapıyoruz. Burada yüreğimiz yaralı. Mehmetçiğimize bütün gücümüzü, enerjimizi göndermeliyiz; onların hakkını ödeyemeyiz. Orada vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin yattığı yer cennet olsun. Kalbimiz Afrin'de, Zeytin Dalı'nda çarpışan Mehmetçiğimizle atıyor. Cumhurbaşkanımızın ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Bir müzisyen olarak bize düşen görev neyse bunu yapmaya her zaman hazırız. Bu lafta kalmayacak; Mehmetçik için moral konseri vereceğiz. Tüm konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istiyoruz. Ciğerimiz yanıyor ama Cumhurbaşkanımızın bu işi bir noktaya getireceğine inanıyorum. Bu konuda ne kadar kararlı olduğunu görüyoruz. Toprak bütünlüğümüze saygımız sonsuz ve topraklarımızı korumamız gerekiyor, bunu da sonuna kadar yapacağız. Duruşundan dolayı Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum."
#Behzar Gerçeker
#Recep Tayyip ERdoğan
#Cumhurbaşkanlığı
#ENBE Orkestrası
6 yıl önce