|

'Bilge Çocuk' şubat sayısı bayilerde

“Bilge Çocukların Dergisi” sloganını taşıyan Bilge Çocuk dergisinin Şubat sayısı çıktı. Yedi yaş ve üzeri çocuklara hitap eden Bilge Çocuk’un bu ay ki kapak konusu ise ‘Kardaki Bilim’!

Yeni Şafak
12:11 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:17 - 20/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Bilge Çocuk tüm bayilerde.
Bilge Çocuk tüm bayilerde.

Bilge Çocuk Şubat sayısında, “kardaki bilim ve muhteşemlik " açık bir üslupla çocuklara aktarılarak işleniyor. Yine dergi içeriğinde karla ilgili farklı etkinlikler sunularak kapak konusu destekleniyor.



Dergide çocukların ilgisini çekecek farklı konularda haberler yer alıyor. Hayvanlar âleminin minik ve sevimli canlısı serçeler; tadı, faydası ve rengiyle kış meyvelerinin vazgeçilmezi olan ayva, sevimli ve özgün görsellerle okurlara sunuluyor. “Doğa Takvimi" bölümünde ise çocuklar dedelerinin anılarında gezip şubat ayında doğada neler olduğunu ve hangi gıdaların tüketilmesi gerektiğini öğreniyor.



Evde yapılacak deney ve icatlar da var


Şubat sayısı çizgi hikâye ve mizah yönüyle de yine güçlü. Başlarından geçen olaylarla hem güldüren hem düşündüren sınıfın afacanları, okurların dertlerine deva Profesör Limon Kafa, hayvanların komik dünyası Böcekistan, okurların sinir olduğu durumları paylaştığı Sinir Dükkânı yine kahkahaya boğuyor. Birbirinden etkileyici zekâ soruları, evde yapılabilecek deneyler ve acayip icatlar da dergi sayfalarında yerini alıyor.



Dergi içeriğinde çocukların eğlenerek vakit geçirebileceği bulmacalar, zekâ soruları, dikkat ve beceri gerektiren etkinlikler de çocukların ilgisine sunuluyor. Dergide okurları yazmaya ve çizmeye davet eden pek çok çağrı var. Dergide yer almak isteyen okurlar çalışmalarını iletisim@bilgecocuk.com adresine gönderebiliyorlar.



Bilge Çocuk Dergisi hakkında daha çok bilgi edinmek ve abone olmak isteyenler

adresini ziyaret edebilir.





#Bilge Çocuk
#Bilge Çocuk Dergisi
7 yıl önce