|

Bilge Minik Mart sayısı bayilerde

Sevgili miniklerin okul öncesi eğitimine destek olabilmenin sorumluluğunu üstlenen Bilge Minik dergisinin Mart sayısı çıktı. Dergiyle beraber “Sakla-Bul Zeka Oyunu” da hediye ediliyor.

Yeni Şafak
16:53 - 8/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:57 - 8/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Bilge Minik Mart sayısı bayilerde.
Bilge Minik Mart sayısı bayilerde.

Bilge Minik, yetişkin yönlendirmesiyle tamamlanabilecek çok sayıda etkinlikten oluşan, okul öncesine yönelik eğlenceli ve öğretici bir dergi. Bu etkinlikler okul öncesi dönemdeki çocukların araştırma ve merak duygularını harekete geçirici, dil gelişimini, el becerilerini, zihinsel ve duygusal gelişimlerini destekleyici nitelikte.



Ayrıca sayfalarda yer alan “Ebeveynlere Not” bölümleri, yetişkin desteğinin nasıl olması gerektiği konusunda rehberlik ediyor.



Derginin hikâye bölümünde güçlü ve etkileyici çizgileri ve üslubuyla “Oyuncağımı Paylaşıyorum” adlı öyküye yer veriliyor. Her sayıda Siyer-i Nebi'den kısa kısa aktarmalar yapan “Peygamber Efendimiz'i (s.a.v.) Tanıyalım” bölümünde ise Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) hayatından kesitler sunulmaya devam" ediliyor.



“Görgü ve Nezaket Kurallarına Dikkat Ederim” başlığı altında sevgili miniklerimize görgü ve nezaket kuralları hatırlatılıyor; çevremize, etrafımızdakilere karşı sorumluluklarımız çocuklara hatırlatılıyor.



Ayrıca dergiyle beraber “Sakla-Bul Zeka Oyunu” da hediye ediliyor.



Çocuk edebiyatına ve çizgisine emek verenler, Osman Turhan'ın yayın yönetmenliğinde hazırlanan Bilge Minik sayfalarında okurla buluşmaya devam ediyor.



Bilge Minik Dergisi hakkında daha çok bilgi edinmek ve abone olmak isteyenler, bilgeminikdergi.com adresini ziyaret edebilirler. Bilge Minik eğlenceli ve eğitici içerikleri, harika hediyeleri ile her ay sizlerle.





#Bilge Minik
#Albayrak Medya
7 yıl önce