|

Bin aydan hayırlı gecede bin çocuk sevindirilecek

ÜMİMDER, Kadir gecesinde ve gündüzünde camiye gelen çocuklara, değerler eğitimi serisini içinde yer alan ve özel olarak hazırlanmış cami temalı yapbozlar hediye edecek. Hedef, Kuran öğrenmek üzere camilere gelen bin çocuğu mutlu etmek.

Yeni Şafak
23:19 - 11/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 23:27 - 11/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Ümraniye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği, ramazan ayının son günlerinde çocuklara yönelik teşvik edici bir projeyi hayata geçiriyor. “1000 Ay, 1000 Mutlu Çocuk" ismi verilen kampanya dahilinde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde ve bu mübarek gecenin gündüzünde Ümraniye ilçesinde belirlenen camilere gelen çocuklara cami temalı yapbozlar hediye edilecek.



Hediyeler 'Değerler Eğitimi' temalı

Çocukların camiye olan muhabbetlerini arttırmayı amaçladıklarını belirten dernek yetkilileri, Yaz Kuran Kursu kapsamında camiye gelen çocuklara kutulu oyunlar dağıtmayı planlıyor. Ümraniye'de belirlenen 5 camide 1000 çocuğu hediyelerle sevindirmek için yola çıkan ekip, çocukların zihinlerinde ramazan ayı ve camilerle ile ilgili güzel anılar bırakmayı amaçlıyor.



Çocuklara verilecek hediyeler ise özenle seçiliyor. 'Değerler Eğitimi'ne vurgu yapılan ve uzmanlar tarafından hazırlanan setlerde çocuklar; adalet, sorumluluk, saygı, yardımlaşma, sabır gibi kavramları oynayarak öğrenebiliyor.



Organizasyon, 13 Temmuz Pazartesi günü Ümraniye İlçesi Kazımkarabekir Mahallesi Topağacı Merkez Camii'nde saat 11'de başlayacak. Ardından Santral Merkez Camii'nde çocuklar sevindirilmeye devam edecek.


#ÜMİMDER
#YAZ KURAN KURSU
#DEĞERLER EĞİTİMİ
9 yıl önce