|

Bırakılan bahşişle hayatı değişti

Okul harcı için para biriktirmek amacıyla garsonluğa başlayan genç kızın hayatı, bırakılan bahşişle değişti. Avustralya'dan restoranda gelen grup, Cayla Chandara'nın okula gitmek için çalıştığını öğrenince önce 400 dolar sonra ise 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

Yeni Şafak
14:46 - 9/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:14 - 9/08/2017 Çarşamba
Diğer
Genç kızın, ​bırakılan bahşişle hayatı değişti.
Genç kızın, ​bırakılan bahşişle hayatı değişti.

Hawaii'de yaşayan Cayla Chandara, okula gitmek için Kaliforniya'dan Hawaii'ye taşındı. Ancak maalesef hayalleri yarıda kaldı. Okul harcını ödeyemeyen Cayla para biriktirmek için işe girdi ve okulunu dondurdu. Genç kız iki farklı işte garson olarak çalışmaya başladı.

Çalıştığı restorana Avustralya'dan bir grup geldi. CBS News'in aktardığına göre grup iki çocukluk arkadaşı ve 10 yaşında küçük bir kızdan oluşuyordu. Bir anda Cayla ile sohbet etmeye başladılar. Cayla müşterilerle yakından ilgilendi.

400 dolar bahşiş

Müşteriler gittikten sonra hesabı alırken kendisine 400 dolar bahşiş bırakıldığını gördü ve çok şaşırdı. Cayla, CBS News'e “Gözlerime inanamadım. Onlara tekrar görüp sarılmak istedim” dedi. Cayla, müşterilerin kendilerine yaptığı jestten çok hoşnut kaldı. Onları tekrar görmek ve teşekkür etmek istedi.

Bir sonraki bahşiş 10 bin dolar

Kendisine bahşiş bırakan kişiler yeniden restorana geldi. Cayla onları görür görmez teşekkür etti. Müşteriler yeniden bahşiş bıraktılar. Bu sefer bahşiş 10 bin dolardı. Cayla, CBS News'e “Onlara böyle bir miktarda bahşiş kabul edemeyeceğimi söyledim. Ama o kadar ısrar ettiler ki dayanamadım. Hayallerimi gerçekleştirirsem onlara büyük bir iyilik yapacağımı söylediler” dedi.

#Bahşiş
#Hawaii
#California
7 yıl önce