|

Bozdağ'dan Burak Özçivit paylaşımı

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 24 Ekim'de ekranlara gelmesi bekleniyor. Bu sezon Diriliş Osman konseptiyle ekranlara gelecek dizide Osman karakterini Burak Özçivit canlandıracak. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından Özçivit paylaşımı yaptı.

Yeni Şafak
20:01 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 20:20 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Bozdağ, kişisel sosyal medya hesabından Burak Özçivit ile beraber olduğu fotoğrafı paylaştı.
Bozdağ, kişisel sosyal medya hesabından Burak Özçivit ile beraber olduğu fotoğrafı paylaştı.

Diriliş Ertuğrul merakla beklenen 5. sezon ilk bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Daha önce 17 Ekim Çarşamba günü dizinin yeni bölümü yayınlanacağı açıklanırken ekranlara özel bölüm geldi. 5. sezonun en erken 24 Ekim’de ekrana gelmesi bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Osman'ın başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabıncan bir paylaşımda bulundu. Bozdağ paylaşımında Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşarak ""DirilişErtuğrul" dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "DirilişOsman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.


Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonuna kimler katıldı?

Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncuların katıldığı öğrenilen Diriliş Ertuğrul'da, dizinin başlamasına günler kala yeni oyuncu detayları gelmeye devam ediyor. Hande Soral'ın Ertuğrul Gazi'nin sevdiği olacağı kadın olarak dahil olduğu diziye, daha önce Dağ filmi ve BÖRÜ dizisinde rol alan Armağan Oğuz ise Ataç karakteriyle katıldı.

Diziye dahil olduğu ortaya çıkan isimler arasında, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç yer alıyor. Son gelen bilgiler arasında ise diziye katılan üç yeni oyuncunun Eser Karabil; Cesur Yürek ve Poyraz Karayel dizilerinde rol alan Enis Yıldız ve geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutulamare'de oynayan İlker Aksum olduğu öğrenildi.

Diriliş Ertuğrul'un sezon finalinde neler olmuştu?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.

Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.



#TRT 1
#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce