|

Bozuk parayla masaj yaptıran adam Kızıl Ejder oldu

Ailesiyle birlikte Bali'ye tatile giden bir adam, sırt ağrılarından kurtulmak ve biraz rahatlamak için Kızıl Ejder masajı yaptırdı. Masajın ardından sırtında kırmızı izler çıkan adam kızıl ejdere dönünce ne yapacağını şaşırdı.

Yeni Şafak
16:09 - 7/10/2018 Pazar
Güncelleme: 17:16 - 7/10/2018 Pazar
Diğer
Bozuk parayla masaj yaptıran adam sırtını görünce şaşkına döndü.
Bozuk parayla masaj yaptıran adam sırtını görünce şaşkına döndü.

Güney Avustralyalı Matthew Raison, ailesiyle tatil için gittikleri turizm beldesi Bali'de rahatlatıcı olabileceğini düşündüğü Kızıl Ejder masajı yaptırdı. Masajın ardından sırtında kırmızı izler çıkan adam şaşkına döndü.

Kızıl Ejder masajını yapan masör, Matthew'ün sırtına bozuk parayla bir tür işlem uyguladı ve bedeninin Kızıl Ejder'e dönüşeceğini söyledi.


Sırtını görünce ne yapacağını şaşırdı

Masajdan sonraki gün boynundan kuyruk kemiği sokumuna kadar olan bölgede büyük kırmızı şeritler ortaya çıkınca genç adam ne yapacağını şaşırdı. Matthew'ün sırtındaki kızıl şeritleri fark eden eşi Candise, bu olaya kahkalarla güldüklerini söyledi ve eşinin üç yıldır sırt ağrısı sorunlarından şikayetçi olduğunu belirtti. Kızıl Ejder masajının ardından ortaya çıkan izler yavaş yavaş kaybolmaya başlayınca genç adamın endişeleri de son buldu.



#Kızıl Ejder masajı
#Bozuk parayla masaj
#Masaj
6 yıl önce