|

Bu hafta 4 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girecek. Vizyona giren "Hadi Be Oğlum" filminde başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, balıkçı Ali'yi canlandırıyor. Ali, oğlu ile beraber mücadelelerden geçiyor. Bu hafta vizyona girecek filmler sinemaseverlerle buluşacak.

Yeni Şafak
13:13 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:23 - 15/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
"Hadi Be Oğlum" filminde Kıvanç Tatlıtuğ başrol oyuncusu olarak oynuyor.
"Hadi Be Oğlum" filminde Kıvanç Tatlıtuğ başrol oyuncusu olarak oynuyor.

Bu hafta vizyona girecek olan filmleri haberimizden öğrenebilirsiniz. Türkiye'deki sinema solanlarında bu hafta 2'si yerli, 4 film vizyona girecek.


Hadi Be Oğlum

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir.


Black Panther

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet.


Sofra Sırları

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Gayet sıradan görünen bu aile hayatında, Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona dönüyor.


Suyun Sesi

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hayatı, iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfetmesi ile değişir. Suda hapsedilen insansı bir yaratığın acımasız.


#Vizyon
#Sinema
6 yıl önce