|

Burnu tıkandı nefes almak için başını deldi

Rusya'yanın Rostov kentinde dün polisler ilginç bir olayla karşılaştı. Bıçakla yaralanan bir adamın ihbarını alan Rus polisleri olay yerine gitti. Polisler, hastaneye kaldırılan yaralı adamın burun tıkanıklığı yüzünden nefes alamaması sonucu kafasına bıçağı kendisinin sapladığını bildirdi.

Yeni Şafak
10:22 - 10/10/2018 Çarşamba
Diğer
Olayla ilgili soruşturma da başlatıldı.

​
Olayla ilgili soruşturma da başlatıldı. ​

Polisler, Donetsk kasabasında bir adamın başından yaralandığına dair ihbar aldı. Rostov kentinde bulunan polislerin kaynaklarında bir adamın nefes alamadığını bu yüzden de kafasını deldiği öğrenildi. Yapılan açıklamada Polis kaynağı da ilk verilere göre, adamın başına bıçağı sapladıktan sonra polisi aradığını söyledi.

Kaynak “Adamın bilinci bıçağa rağmen tamamen yerindeydi. Şimdi yoğun bakımda” dedi. Kaynak, adamın psikonörolojik bir bakımevinde kaydı bulunduğunu belirtti. Diğer yandan Telegram’daki 112. kanalda aynı adama ilişkin bir video yayınlanarak, olayın arkasındaki neden aktarıldı.

Sputnik'in haberine göre, adam “Burnumdan nefes alamıyordum. Nefes alabilmek için başımı deldim” dedi. Olayla ilgili soruşturma da başlatıldı.



#Burun
#Nefes almak
#Polis
6 yıl önce