|

Cem Özer ilginç vasiyetini açıkladı: Cenazem küçük bir camiden kalsın

Sinan Çetin’in yönettiği ‘İstasyon’ filminin çekimleri sırasında rol gereği çukura atladığı sahnede sağ ayağı üç yerinden kırılan, Afyon’da geçirdiği kaza sonrası oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınan 60 yaşındaki Cem Özer, "Sinan Çetin sigorta yapmadı" dedi. Oyuncu Özer, vasiyetini de açıklayarak "Cenazem öyle küçük bir camiden kalksın, Teşvikiye falan olmasın" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:00 - 2/12/2018 Pazar
Güncelleme: 10:47 - 2/12/2018 Pazar
Diğer
 Cem Özer
Cem Özer

Sinan Çetin'in yönettiği "İstasyon" filminin çekimleri sırasında sahne gereği bir çukura atlayan ve ayağını üç yerden kıran Cem Özer, oksijen tedavisi sonrası kaldırıldığı yoğun bakımdan çıktı. 60 yaşındaki oyuncu, verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Vasiyetini açıkladı

Posta'nın haberine göre, Cem Özer vasiyetini şu şekilde açıkladı:

  • "Benimkine hayatına gerçekten dokunduklarım, sevenler gelsin. Cenazem öyle küçük bir camiden kalksın, Teşvikiye falan olmasın."

Sinan Çetin sigorta yapmamış

Sinan Çetin bu süreçte sağlık masraflarınızı karşıladı mı? sorusuna oyuncu Cem Özer şu şekilde yanıtladı:

"Hayır. Sigorta da yapmadı. Sette kimse sigortalı değildi. Üstüne kırık ayakla bir gün set bozulmasın diye ısrarla devam ettim. Afyon'da ayağımı geçici alçıya aldılar. "Biz bu kırığı burada ameliyat edemeyiz, İstanbul'a gidin" dediler. Madem bu kadar zor ve tehlikeli bir ameliyat bu, dünya çapında iyi olduğunu bildiğim bir hoca var, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu. "Bari ona yaptırayım" dedim. Bu kez de "O kazıkçı" dediler. Sponsor bir hastane buldular. "Orada yaptır" dediler. Kabul etmedim. İsmini bile duymamışım. Ertesi güne set organize edilmişti. "Aman iptal olmasın iş. Çekelim sahneyi, ondan sonra İstanbul'a giderim" dedim. Ve sonuç bu oldu."

#Sinan Çetin
#Sanatçı
#Yapımcı
5 yıl önce