|

Cem Yılmaz artık oğluyla güldürecek

Ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin baş kahramanı 4.5 yaşındaki oğlu Kemal olacak. Şovlarında askerlik anılarından ve evliliğinden bahseden Cem Yılmaz'a artık oğlu eşlik edecek. Yılmaz'ın daha önce oğluyla konuştuğu bir video Instagram hesabı üzerinden paylaşılmış ve takipçileri tarafından beğenilmişti.

Yeni Şafak
12:07 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 12:14 - 2/12/2016 Cuma
Diğer
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal, gittikleri her ortamda gazetecilerin ilgi odağı oluyor.
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal, gittikleri her ortamda gazetecilerin ilgi odağı oluyor.

Şovlarında askerlik anıları ve evliliğinden bahsederek güldüren Cem Yılmaz artık oğlu Kemal'le yaşadığı anları esprili bir dille anlatacak. Şimdiye kadar dört stand-up şova imza atan Cem Yılmaz, yeni gösterisinin hikayelerini tamamladı. Komedyenin, ocak ayında seyirci karşısına çıkacağı yeni şovunu, ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi. Yılmaz, son iki gösterisinden biri olan, 'CMYLMZ'de askerlik anılarını, 'CM101MMXI Fundamentals'ta ise evliliğinden bahsederek hayranlarını güldürmüştü.



Yeni figürü oğlu


Milliyet'in haberine göre; şovmenin yeni gösterisinin baş kahramanı ise 4.5 yaşındaki oğlu Kemal olacak. Oğluyla yaşadığı anları seyirciyle paylaşmak için gün sayan Yılmaz'ın, yoğun bir şekilde prova yaptığı konuşuluyor. Ekim ayında yeni stand-up'ını Kemal'le yaptığı bir mizansenle duyuran komedyen, paylaştığı videoda oğluna, “Neye ihtiyaç duyuyorsun?” sorusunu sormuş, Kemal'in “Okumam için defter lazım” demesi üzerine ise “Bunun için gösteri yapıp, sahneye çıkıyorum” yanıtını vermişti. Sahneye çıkmaya meraklı olan Kemal'in ise, babasına eşlik edip etmeyeceği merak konusu.








#Cem Yılmaz
#Kemal Yılmaz
7 yıl önce