|

Cem Yılmaz yıllık kazancını açıkladı

Alışveriş Ekonomi Zirvesi'nde sahneye çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, son günlerde yaşanan Netflix tartışmaları hakkında da yorum yaptı. Ayrıca salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı: "Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi yılda bir ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim"

Yeni Şafak
11:59 - 7/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 12:47 - 7/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Cem Yılmaz
Cem Yılmaz

Cem Yılmaz, bir otelde düzenlenen Alışveriş Ekonomi Zirvesi'nde sahneye çıktı. Esprileriyle dinleyenleri güldüren ünlü komedyen, samimi açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan Netflix tartışmaları hakkında yorum yapan Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı.

Para ne zaman gelecek?

Üreten kesimin işinin kendine göre zor olduğunu belirten Cem Yılmaz, "Bugün alışveriş zirvesinde sahneye çıkan bir komedyen olarak olaya bakış açım 'Para ne zaman gelecek?, 'Stopaj size mi ait?', benim konumum bu. Bende düşünme para yattıktan sonra başlıyor. Siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz" dedi.

Yılmaz, ayrıca
"Ben iyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim, eğer kötü performans sergilersem yaparım bunu ama bugün mutluyum
" ifadelerini kullandı.
  • 'Organize İşler 2'nin Netflix'e satılmasını nasıl bulduğu sorusuna Yılmaz, "Çok üzerine tartışıldı. Aslında konu bir dağıtım firmasını ilgilendiren bir konuydu. Kazançlardan, yapımcılara, fikir sahiplerine aktarılan parada eksiklik konusuydu, çözüldü. Şimdi ben Netflix olayına bir Rus Kültür Bakanı'nın baktığı gibi bakıyorum. Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Ben Rus gibi düşünüyorum, bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Pek fizibile bir durum değil yani. Ona para ver, buralara dağıt... Bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben almadım, almam da ama alırsam fikrim değişir mi? Evet değişir" şeklinde konuştu.
Yıllık kazancını açıkladı
Cem Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı. "Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi
yılda bir ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim
" dedi.

#Cem Yılmaz
#Yıllık kazanç
#Ünlü komedyen
5 yıl önce